keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Oppilaiden ajatuksia projektista

Kommentoikaa ryhmässä, miltä projekti tuntui. Mikä oli kivaa, mikä oli tylsää? Entä mitä olisi voinut petrata, mikä puolestaan onnistui hienosti?

Kirjoittakaa yksin tai ryhmässä, merkatkaa loppuun kirjoittajan(jien) nimet.

12 kommenttia:

  1. Tämä on esimerkkikommentti. Kirjoita tähän "perään" oma kommenttisi. Valitse profiiliksi "nimeön" tai kirjaudu sisään blogger tunnuksillasi.

    Mikko

    VastaaPoista
  2. No elokuvan tekeminen oli tosi kivaa koska me ei olla ennen tehty tolla lailla kaiiiit (??) et oltais ite tehty kaikki jutut :D ja ryhmä työ murto ryhmässä oli ainakin mun mielestä hyvää koska kaikki osallistu siihen suunnittelemiseen ja toteutukseen että kaikilla oli joku rooli ettei joku vaan kuvannu : D kaikki näytteli hyvin X> . Musta meiän onnisu hyvin niinku kaikilla muillaki :)

    Julia : >

    VastaaPoista
  3. no elokuvan tekeminen oli toooossiii kivaa :) siitä ei voi sanoo mitään tiettyä asiaa mikä olis ollu kivempi kun toinen :) mun ryhmässä ainakin yhteistyö oli mainio :DD elokuvaa oli parasta tehä ja vaikka aikaa olikin aika vähän siihen verrattuna mitä me saaatiin aikaseks niin onnistuimme todella hyvin kaikki :DD kuvaaminen ja kohtausten näytteleminen oli tietenkin parasta. oli kiva tehä elokuva :DDD
    -jemina-

    VastaaPoista
  4. oli kiva tehdä erilainen "ryhmätyö" kuin ennen ja elokuvan sai tehdä alusta loppuun ryhmänkansssa. Ryhmämme tomi hyvin kaikilla oli tasapuolisesti jaettu roolit ja uskoisin että kaikki oli tyytyväisiä lopputulokseen
    -anni-

    VastaaPoista
  5. elokuvan tekeminen oli tositosi kivaa :D ainakin mun ryhmällä kaikki oli hauskaa vaikka alussa oli ongelmia keksiä aihetta mut lopulta me sit keksittiin hyvä elokuvan aihe:)elokuvan tekemisen aikana meillä tuli paljon kivoja mokia joten elokuvan tekeminen oli hauskaa:)
    vois tehdä joskus toistekki :DDD

    Vega:D <3

    VastaaPoista
  6. elokuvan tekeminen oli hauskaa ja mielenkiintoista.Hauskinta oli kun pääsi kuvaamaan.oli kiva tehdä ja vois tehä uudestaan: )

    kasimir

    VastaaPoista
  7. mun mielestä elokuvan tekeminen oli tosi kivaa! meidän ryhmässä yhteistyö sujui hyvin. meille tuli paljon hassuja mokia ja meillä oli hauskaa.
    voitais tehdä samanlainen projekti joskus toistekkin!

    inka

    VastaaPoista
  8. Elokuvan tekeminen oli Mahtavaa!!
    Välillä tuntui että aika loppuuuu, mutta saatiin silti valmiiks. Kivointa elokuvan tekemisessä on kuvaaminen ja se että tehdään ryhmässä yhteistyötä. Kivaa oli myös lopuksi kattoo miltä valmis ite tehty elokuva näyttää:)
    Oon samaa mieltä Inkan kanssa: tämmönen projekti ois kiva tehä toistekki!

    Aino.T

    VastaaPoista
  9. Elokuvan tekeminen oli kivaa. Ryhmässämme sujui yhteistyö hyvin. Aluksi tuntui, että emme ehtisi kuvata kaikkea, kun aikaa oli vähän ja kuvattavaa paljon. Onneksi ehdimme kuitenkin tehdä kaiken ajoissa ja elokuvasta tuli hyvä. Näytteleminen oli kivaa. :D

    Aino I

    VastaaPoista
  10. Elokuvan aloittaminen oli kivaa, kun sai rymhän kanssa päättää, mitä tekisi. Ensimmäisessä kuvaus päivänä emme saaneet juuri mitään aikaseksi. Tekeminen oli tosiiiiiii kivaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  11. Elokugvan tekeminen oli iha sika hauskaa!
    Se kuvaaminen oli mun mielestä kaikkein kivointa.
    Ainakin mun puolesta vois tehä uudestaan tollasen elokuvan. Me saatiin oikeastaan koko ajan aika hyvin kuvattua ja kaikille riitti puuhaa.

    Kim :DDDDD

    VastaaPoista
  12. Musta oli tosi kivaa tehä elokuvaa!!! tuntu että aika loppu kesken mutta kyllä elokuvasta tuli ihan hyvä. Mun mielestä olis kivaa tehdä useemmin tollasia projekteja!!

    Pinja

    VastaaPoista